Als gereedschap om het leiderschapstalent te bepalen hebben we met inzichten uit bestaande instrumenten en wetenschappelijke kennis het Just B leiderschapsprogramma ontwikkelt. Een 7 stappen groeiplan wat letterlijk meegroeit van teamlid tot het niveau van dienend leiderschap.

 

Het bijzondere van het Just B leiderschapsprogramma is de bewuste interactie met de Jungiaanse persoonlijkheid ontwikkel instrumenten voor volwassenen als MBTi en Insights Discovery. Deelnemers vinden het prettig dat door deze combinatie het mogelijk is om direct vanuit je eigen persoonlijkheid en je motivatie dynamieken het leertraject te ervaren. Het voelt veilig om te leren in je eigen ritme en leerstijl. Wij zien en horen dat terug in de authentieke interactie tussen deelnemers, begeleiders, het thuisfront en omringende collega's. De broodnodige open communicatie komt snel op gang.

 

We maken bij het samenstellen van een programma gebruik van alle reeds aanwezige voorzieningen van en in de organisatie. Denk daarbij aan de interne sportschool, talentprogramma's, protocollen, catering en de werkplekken.

 

Een voorbeeld programma is: vitaliteit programma voor midlife 35 - 55 jaar.